П`ятниця, 29.03.2024, 16:33
КЗ "Полтавська районна централізована бібліотечна система" Полтавської районної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини [289]
Оголошення [36]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 8 » Таланти твої, Абазівко
13:52
Таланти твої, Абазівко

Кожен із нас має таланти. Хтось уже відкрив їх, а хтось ще шукає.  Так, що ж таке талант? Талант - це віра в себе, в свою силу, це здатність робити те, чому нас ніхто не вчив, це дар робити те, чому неможливо ні навчити, ні навчитися.

6 листопада в черговий раз Абазівська сільська бібліотека-філія презентувала зустріч під назвою «Таланти твої, Абазівко».

В прекрасному і світлому залі краєзнавчого музею с. Абазівка відбувалося це чудове дійство. З різних куточків села зійшлися глядачі, які не байдужі до творчості та мистецтва. В назначений час свято розпочала завідуюча бібліотекою Шимко Наталія Анатоліївна. На протязі всього заходу звучав чудовий музичний супровід Н. Млинського колективу «Світанок».

Головними запрошеними гостями цього свята були: Мичко Валентина Іванівна – людина, яка має поетичну душу; Негруб Тетяна  Михайлівна – пише прекрасні вірші-привітання; Азаров Олександр Матвійович – художник, який фарбами творить шедеври.

Наталія Анатоліївна ознайомила всіх присутніх з поетесами та митцем, адже ці люди живуть і творять на Абазівській славній землі. Дехто із жителів навіть уявлення не мав, що поряд з ними проживають такі талановиті і творчі люди. Місцеві поетеси подарували слухачам свої зворушливі поезії, сюжети для яких взято із життя. На жаль за станом свого здоров’я художник не зміг відвідати зустріч, але з задоволенням надав свою виставку картин, які додали святкового настрою присутнім.

Кожен запрошений гість в подарунок отримав пісню від талановитого колективу «Світанок». Районна бібліотека винесла подяки митцям за значний внесок у справу відродження національних традицій України.

На святі також був присутній сільський голова Міхно Павло Іванович, який сказав добрі і теплі слова в адресу талановитих земляків.

Дуже приємно, що Абазівська сільська бібліотека проводить традиційно такі зустрічі. Сподіваємось, що в серцях присутніх залишиться  тепло і радість від спілкування з талановитими земляками.

Категорія: Новини | Переглядів: 423 | Додав: JetBS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024uCoz