Субота, 20.04.2024, 11:45
КЗ "Полтавська районна централізована бібліотечна система" Полтавської районної ради
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Новини [289]
Оголошення [36]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 10 » ПОДАРУЙМО НАШИМ МАМАМ ПІСНЮ, ЩАСТЯ, РАДІСТЬ, СМІХ.
14:36
ПОДАРУЙМО НАШИМ МАМАМ ПІСНЮ, ЩАСТЯ, РАДІСТЬ, СМІХ.

У святковій залі – запах бузку і конвалій, а на стінах – портрети найдорожчих у світі людей – Матерів. Так напередодні Дня Матері зустрічала своїх гостей – матерів, бабусь, прабабусь – Полтавська центральна районна бібліотека. Постійні відвідувачі, читачі і шанувальники нашої бібліотеки прийшли, щоб у невимушеній обстановці за чашкою запашного чаю відпочити, поспілкуватися, послухати вірші та пісні і вшанувати жінку: жінку-матір, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на землі.

         Присутніх, а в їх особі всіх матерів села, привітали сільський голова В.В. Білокінь та директор Полтавської ЦБС А.В. Овчаренко.

         Про матір – охоронницю, доброго ангела домашнього вогнища щиро ті задушевно говорила колишня вчителька, а нині голова Ради ветеранів при Мачухівській сільській раді Г.М. Сергієнко. Вона висловила подяку материнській любові і самопожертві, поділилася багатим життєвим досвідом.

         Линули пісенні вітання, звучали вірші Б.Олійника «Пісня про матір», О. Сакало «Характерниця», С. Олійника «Мамина хата», С. Крищука «Три жінки, яких я люблю» та інші.

         Вже традиційно взяла участь у святкуванні наша місцева поетеса Алла Місяк, яка теж сказала своє слово любові і пошани до матері. А ще прочитала вірш, який присвятила нам, працівникам бібліотеки. І це було несподівано, але дуже приємно і зворушливо.

         День Матері в Україні завжди вважали потрійним святом – Днем Матері Божої, Матері-України і Матері кожного з нас. Тому і горіла свічка біля образу Матері Божої, а кожна із гостей отримала в подарунок маленьку іконку, як оберіг.

         Дорогі наші, кохані, єдині матері! Низький уклін Вам до самої землі за Ваші люблячі серця, за молитви і безсонні ночі, за велике терпіння, за повсякденну турботу і невтомну працю.

Завідуюча відділом обслуговування Полтавської центральної

районної бібліотеки О. Степанюк

 

Категорія: Новини | Переглядів: 397 | Додав: JetBS | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024uCoz